Akustičko savetovanje

Sistemi zvučne izolacije

Ukoliko tražite efikasan način za rešenje problema buke bilo kog tipa, stojimo Vam na raspolaganju u cilju izrade optimalnog tehničkog rešenja i ponude za eventualnu ugradnju. U slučaju zahteva za garantovanim rezultatima zvučne izolacione moći, neophodno je izvršiti kompleksnije merenje buke i opširniji elaborat o zvučnoj zaštiti, što takodje izvodimo. Osim izrade tehničkih rešenja, klijentima obezbedjujemo i odgovarajuću ponudu za ugradnju predloženih rešenja. Osnovni cenovnik naših usluga možete pogledati u nastavku.

Cenovnik:

– Izlazak na teren sa usmenim akustičkim konsultacijama naplaćuje se 5.000,00 dinara po satu na teritoriji Beograda *

– Akustičko savetovanje na licu mesta za rezidente stambenih zgrada, sa merenjem buke priručnim uredjajem, bez izrade elaborata,  –  od 100 eur  *

– Akustičko savetovanje sa merenjem buke koja uključuje spektralnu analizu, odredjivanje izolacione moći postojećih pregrada i izradu garantovanog tehničkog rešenja u vidu elaborata  izvodi se prema prethodnoj ponudi sačinjenoj na osnovu konkretnih detaja vezanih za tip objekta, lokaciju i dr.

* ( Za područje van teritorije grada Beograda kao i u slučaju komplikovanijih problema, većih objekata u industriji, ugostiteljstvu i sl. cene se formiraju posebno nakon uvida u kompleksnost zadatka.)